Accountancy en administratie met een hart

 

Peer Accountants is een Social Enterprise: een groot deel van het team bestaat uit hoogopgeleide (assistent-)accountants en fiscalisten die een steuntje in de rug nodig hebben. Bijvoorbeeld professionals die na een ernstige burn-out bij Peer een passende werkplek hebben gevonden. Of bachelors en masters met een fysieke handicap, met autisme, of een achtergrond als vluchteling (statushouders). Iedereen werkt bij Peer - na een aanloopfase - met een vast contract, in een langdurig dienstverband. Peer gelooft in vaste banen, en zeker voor kwetsbare medewerkers.

 

Peer Accountants ondersteunt middelgrote organisaties bij de automatisering, administratie, accountancy, belastingen en organisatie. Peer Accountants heeft internationaal, nationaal en lokaal werkende klanten in profit en non-profit. Veel klanten zijn net als Peer tegelijkertijd resultaat- én missiegedreven. Zij verlenen diensten op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, arbeidsparticipatie, zorg, ontwikkelingswerk en belangenbehartiging voor kwetsbare of emanciperende groepen.

 

Betrokken, hoffelijk en duurzaam zijn de sleutelwoorden voor Peer. Zo werkt het team met elkaar. En zo werkt Peer met klanten.

 

Het geheim? Ieder bij Peer doet waar zij of hij goed in is en samen kan het team alles.

 

www.peer-groep.nl